Profit First

De boekhouding is dankzij stap 1 op orde en er ligt een winstgevend plan. En toch maak jij niet de juiste (financiële) keuzes om op winst te sturen.

Dat komt doordat je niet naar je cijfers kijkt, je beslissingen niet rationeel, maar emotioneel zijn en je al je problemen denkt op te lossen met meer omzet. Kortom, menselijk gedrag.

Wij willen jouw gedrag niet veranderen, wij passen het systeem aan de ondernemer aan. Niet sturen en beslissen door naar cijfers te kijken, maar door iets waar je als ondernemer zo wie zo al elke dag naar kijkt: je bankrekening!

Het sturen van je bedrijf op basis van je bankrekeningen is gebaseerd op het eeuwenoude potjes systeem, ieder financieel doel (winst, salaris, belasting, kosten) heeft zijn eigen bankrekening. Profit First heeft dit systeem nieuw leven in geblazen en het werkt! Doordat een ondernemer niet langer één bankrekening heeft, waar zijn bedrijf naar hartenlust van kan snoepen, maakt hij veel betere keuzes. Dit is één van de vier principes waarmee Profit First eenvoudig je winst vergroot.

Wereldwijd werken er al bijna honderdduizend ondernemers met Profit First. Profit First maakt elk bedrijf winstgevender. Gegarandeerd!