logo Certified Control
logo Certified Control2
kleisteen salarisadministratie interim

Boekhouding online.

Door een internetboekhouding te voeren kunt u heel goedkoop uw administratie bijhouden. Bij de nieuwste generatie online boekhoudpakketten is specialistische kennis nauwelijks meer nodig en controleert het administratiekantoor de ingevoerde gegevens online. Zo ontstaat een optimale en zeer efficiënte samenwerking.

Ons uitgangspunt is dat u het maximale zelf doet, en wij de rest. Wij richten uw administratie eenmalig in, coachen u, lopen uw boekhouding periodiek na en doen alles wat u liever niet administratief zelf doet. En dat allemaal online. Dit in tegenstelling tot de meeste administratiekantoren die uw hele boekhouding zelf willen doen en u geen online inzicht geven. Op die manier kan men u maximaal factureren en heeft men geen last van pottekijkers.

Andere voordelen van online boekhouden zijn dat u overal toegang tot uw gegevens heeft, nooit meer iets hoeft te installeren, er automatisch dagelijkse backups worden gemaakt en er geen investering in een softwarepakket nodig is.

Uw facturen maakt u in een handomdraai in uw eigen huisstijl en worden net als de aanmaningen  per email verstuurd, wat een aanzienlijke besparing oplevert. De factuurregels kunt u handmatig invoeren, of o.b.v. projecten, uren, artikelen of abonnementen.

Certified Control werkt met het online boekhoudpakket "Kleisteen", wat speciaal ontwikkeld is voor eenmanszaken, ZZP-ers en MKB-ers. Kleisteen biedt veel functionaliteit voor een relatief laag maandbedrag.

website Kleisteen

contact

© Certified Control B.V.